LEMangURIA® Élettánc, szabad tánc és mozgásmeditáció

„Mozdulatainkban megéljük a szabadságot, felfedezzük testünk bölcsességét, táncunk örömünk forrásává válik.” (Semsei Angelika a LEMangURIA® módszer létrehívója)

Csoportos folyamatok

Megérkezünk. Hangolódunk önmagunkra, a testünkre. Mozdulunk. Egy-egy feladat, pár apró instrukció vezet majd végig a foglalkozáson, melyet navigátorként adok neked. Te pedig szabadon fejezheted ki és jelenítheted meg érzelmeidet, gondolati formáidat a térben. Mindez visszatükröz majd téged, melyből mélyebb megértésre juthatsz saját megéléseiddel, belső működéseddel, szokásrendszereiddel, az életeddel kapcsolatban.

Itt a testedből érkező valódi mozdulatokon van a hangsúly. Nem kell tánctudás, nincs jó vagy rossz. Mindig önmagadat mozdulod, hisz nem is tehetnél mást. Ezek nyújtják majd a valós, saját élményű tapasztalásaidat, melyeket a többiekkel való kapcsolódásaid során akár új nézőpontból is megláthatsz, megvizsgálhatsz. Egy biztonságos térben, szeretetben, elfogadásban mindez könnyedén valósul majd meg, és a nehezebb megélések is értelmet nyernek, transzformálódnak.

A folyamat része a beszélgetés, megéléseink megosztása, mellyel segíthetjük egymást.

Mindez az életedben való működésedhez ad kalauzt számodra, hogy ráláss önmagadra, és változhass abban, amiben szeretnél, vagy ahol szükségét érzed. Ebben egyre tudatosabb leszel majd, hiszen egyre gyakorlottabb leszel önmagad megfigyelésében.

Egyéni folyamatok

Lehetőséged van mindezt rád fókuszálva megélned. Ám tudd, a közösség ereje nagyban segíti majd megértéseidet. Így a csoportos foglalkozásokat kiegészítve ajánlom, egy-egy témában való személyesebb elmélyülésre.

Mire lesz szükséged a foglalkozásokon?

Kényelmes ruhára, amiben szabadon mozoghatsz.
Egy üveg tiszta vízre, hogy a mozdulatok közben szomjadat olthasd.
Jegyzetfüzetre, tollra, amennyiben szeretnéd lejegyezni egyéni folyamatodat.

Copyright


Copyright © 2022 LEMangURIA
Fotók: Molnár Csaba

Inhoff Adrienn


  • Tel
    +36202928835
  • Email
    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Lemanguria tánc, masszázs, illetve a Reiki energetikai kezelés nem alkalmas diagnosztizálásra, nem gyógyít, vagy kezel betegségeket, nem végez és nem helyettesíti az esetlegesen szükséges orvosi vagy  pszichológia ellátást.